Όσοι γνωρίζουν από fitness, επιλέγουν Life Fitness.

Ο εξοπλισμός Life Fitness βρίσκεται στους χώρους προπόνησης των επαγγελματικών αθλητικών ομάδων (Tennessee Titans, NFL), στις αθλητικές εγκαταστάσεις πανεπιστημίων (University of Massachusetts) και στα καλύτερα γυμναστήρια σε όλο τον κόσμο (Any Time Fitness).

Αλλά δεν χρειάζεται να είναι κανείς κορυφαίος αθλητής για να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό της Life Fitness. Όποιος γυμνάζεται στο σπίτι μπορεί να απολαύσει τον συνδυασμό εξειδικευμένης μηχανικής με τεχνολογία αιχμής, μελετημένο σχεδιασμό και ακραία αντοχή, στοιχεία που έχουν αναδείξει τη Life Fitness σε Νο 1 εταιρεία παγκοσμίως στον εξοπλισμό fitness.

Για περισσότερα από 45 χρόνια δημιουργούμε αποτελεσματικό, αξιόπιστο και αισθητικά άρτιο εξοπλισμό εκγύμνασης - για καρδιαγγειακή άσκηση και ενδυνάμωση- τον οποίο κατασκευάζουμε όχι μόνο για κορυφαίους αθλητές, αλλά και για αθλούμενους όλων των επιπέδων.

Fitness και στο Σπίτι

Μπορεί ο σημερινός τρόπος ζωής να μη σε ενθαρρύνει να είσαι υγιής, όμως εμείς θα το κάνουμε. Προσφέρουμε ό,τι χρειάζεσαι ώστε να αθληθείς και να μεταμορφώσεις το σώμα σου, ανεξάρτητα από την ηλικία ή το επίπεδο fitness που έχεις.

Alt
Alt
Alt
Alt

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ LIFE FITNESS?

Alt

ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ
Διαφορετικές σειρές εξοπλισμού για διαφορετικούς στόχους άσκησης

Alt

ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ
Οι δεκάδες έρευνες και τεστ που διενεργούμε εξασφαλίζουν την ασυναγώνιστη ποιότητα των προϊόντων μας

Alt

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ
Χάρη στη μεγάλη εμπειρία μας, η αγορά και εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται εύκολη και απλή

Alt

ΑΘΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ FITNESS CLUBS
Τα μηχανήματά μας για οικιακή χρήση είναι ίδια με αυτά των fitness clubs

Alt

ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΞΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ
Βασισμένη στην αξιόπιστη κληρονομιά και τη φημισμένη ποιότητά μας. (Δημιουργία του πρώτου ποδηλάτου γυμναστικής εσωτερικού χώρου το 1968)

Alt

ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ
Τα μηχανήματα μας είναι αυτά που προτιμούν οι προπονητές και οι αθλητές

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Διάδρομος T5

PREMIUM DESIGN ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
Ο διάδρομος T5 διαθέτει τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις σκληρότητας της επιφάνειας,  επάνω στην οποία τρέχετε χάρη στο σύστημα FlexDeck Select. Ως «διαισθητικός» διάδρομος κρατάει στη μνήμη την ταχύτητα που προτιμάτε για το περπάτημα, το αργό τρέξιμο και το γρήγορο τρέξιμο και σας επιτρέπει να επιλέξετε από δεκάδες άλλα προγράμματα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
  Αισθητήρες καρδιακών παλμών στις χειρολαβές και ασύρματο τηλεμετρικό σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού
 • ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΟ ΧΡΗΣΤΗ
  Δύο αφαιρούμενες και πλενόμενες στο πλυντήριο πιάτων θήκες για ποτήρι/μπουκάλι νερού και μια ενσωματωμένη θήκη για smartphone/tablet, η οποία χρησιμεύει επίσης ως βάση ανάγνωσης για μεγαλύτερη ευκολία
 • ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
  Απομνημόνευση των ταχυτήτων για περπάτημα, αργό τρέξιμο και γρήγορο τρέξιμο που προτιμάς ο χρήστης, καθώς και τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις κλίσης

Τιμή:  6.410€ +ΦΠΑ   4.480€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ελλειπτικό Cross-Trainer E5

ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ 
Το ελλειπτικό όργανο Cross-Trainer E5 είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα άσκησης στο σπίτι για αποτελεσματική εκγύμναση ολόκληρου του σώματος. Tο εύρος διασκελισμού ρυθμίζεται από 18" έως 24" (45 -70 εκ.) με το πάτημα ενός κουμπιού και οι πολυχρηστικές λαβές επιτρέπουν στους αθλούμενους να γυμνάζουν διαφορετικές μυϊκές ομάδες. Η ομαλή και φυσική ελλειπτική κίνηση του E5 Cross-Trainer βασίζεται σε πολυετείς έρευνες αθλητικής βιομηχανικής. 

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΟΜΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
  Εντατικές έρευνες αθλητικής βιομηχανικής αξιοποιήθηκαν για τη δημιουργία μιας ομαλούς, ελλειπτικής κίνησης, την οποία ο χρήστης νιώθει πολύ φυσική και άνετη
 • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
  Αισθητήρες καρδιακού ρυθμού τόσο στις κινητές, πολυχρηστικές λαβές όσο και στις σταθερές λαβές, τηλεμετρική παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού (περιλαμβάνεται ασύρματος ιμάντας θώρακα με κονσόλα)
 • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟΣ
  Tο εύρος διασκελισμού ρυθμίζεται από 18" έως 24" (45 -70 εκ.), ώστε να προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες εκγύμνασης του κάθε ασκούμενου
 • ACTIVITY ZONE ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
  Το Activity Zone καθοδηγεί τους αθλούμενους σε προπονήσεις που στοχεύουν σε διαφορετικές μυϊκές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της προπόνησης Total Body Trainer και του προγράμματος Leg Sculptor Mode.

Τιμή:  6.815€ +ΦΠΑ   4.770€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ποδήλατο γυμναστικής RS3 Lifecycle

ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥ
Το ποδήλατο γυμναστικής RS3 Lifecycle συνδυάζει την άνεση με την ευκολία στη χρήση. Παρέχει ομαλή και αθόρυβη λειτουργία, ενώ είναι και ανθεκτικό όπως περιμένει κανείς από τα μηχανήματα του Νο 1 fitness brand παγκοσμίως. Ο ανοιχτός, διαμπερής σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη είσοδο και έξοδο από το μηχάνημα. Το ανακλινόμενο κάθισμα έχει πλάτη από δικτυωτό ύφασμα υψηλής διαπνοής για αναπαυτική εκγύμναση.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
  Αισθητήρες καρδιακού ρυθμού στις χειρολαβές (ασύρματο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού που περιλαμβάνεται στην κονσόλα)
 • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  Πλευρικά στερεωμένες χειρολαβές και πολυτελείς χειρολαβές μπροστινής στήριξης
 • ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΜΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛ
  Αυτοεξισορροπούμενα πεντάλ με ιμάντες πρόσδεσης

Τιμή:  4.355€ +ΦΠΑ   3.040€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ποδήλατο γυμναστικής C3 Lifecycle

ΦΥΣΙΚΗ ΟΡΘΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 
Το ποδήλατο γυμναστικής C3 Lifecycle συνδυάζει τη μηχανική ακριβείας με τη μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η όρθια θέση οδήγησης του ποδηλάτου και η μεγάλη σέλα με μαλακή επένδυση εξασφαλίζουν άνεση κατά την προπόνηση. Το αυτοτροφοδοτούμενο μοντέλο C3 δεν απαιτεί καλώδια ή πρίζες, επομένως μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ
  Αισθητήρες καρδιακού ρυθμού στις χειρολαβές (Ασύρματο σύστημα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού που περιλαμβάνεται στην κονσόλα)
 • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
  Εργονομικά σχεδιασμένες χειρολαβές με άνετη υποστήριξη για τους πήχεις των χεριών. Αγωνιστικό στυλ
 • ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ, ΑΥΤΟΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΜΕΝΑ ΠΕΝΤΑΛ
  Αυτοεξισορροπούμενα πεντάλ με ιμάντες πρόσδεσης

Τιμή:  3.625€ +ΦΠΑ   2.530€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

G7 Home Gym με Πάγκο

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ 
Το G7 Home Gym διαθέτει τροχαλίες διπλής ρύθμισης που προσφέρουν σχεδόν απεριόριστη ποικιλία ασκήσεων και δυνατότητες εξατομίκευσης της προπόνησης. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης με μηχανισμό συρματόσχοινων σας βοηθούν να αποκτήσετε ισορροπία, σταθερότητα και δύναμη. O οδηγός ασκήσεων σάς διευκολύνει να ξεκινήσετε τις προπονήσεις και να τις συνεχίσετε παραμένοντας δραστήριοι. Φέρτε την εμπειρία του γυμναστηρίου στο σπίτι με το έξυπνα σχεδιασμένο μηχάνημα G7.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ
  Απεριόριστες δυνατότητες εκγύμνασης και ευχάριστη ποικιλία ασκήσεων
 • ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
  Εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να μιμείται τη φυσική κίνηση του σώματος
 • ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗ ΠΛΑΤΗ
  Διασφαλίζει τη σωστή στάση σώματος για μια ποικιλία ασκήσεων

Τιμή:  4.710€ +ΦΠΑ   3.290€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ποδήλατο Γυμναστικής IC6

ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
Υιοθετώντας την εξελιγμένη ψηφιακή μηχανική του πολυβραβευμένου IC7, το ολοκαίνουργιο IC6 προσφέρει περισσότερες τεχνολογικές δυνατότητες από οποιοδήποτε άλλο ποδήλατο.  Χάρη στο πανίσχυρο WattRate TFT Computer (τεχνολογίας android), που αυτοτροφοδοτείται από τη γεννήτρια του ποδηλάτου, το IC6 είναι έτοιμο να συνδέσει τον εκάστοτε χρήση με το πρόγραμμα της προπόνησής του, αλλά και με τον ψηφιακό κόσμο, όπως ποτέ πριν.

Τιμή:  2.990€ +ΦΠΑ   2.090€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Διάδρομος Σειράς Activate

ΚΑΡΔΕΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
Ο διάδρομος της Σειράς Activate έχει εργονομική σχεδίαση, ιδανική για αρχάριους αλλά και για έμπειρους ασκούμενους και προσφέροντας μοναδική άνεση λόγω του συστήματος απορρόφησης κραδασμών FlexDeck που διαθέτει. Ο διάδρομος της Life Fitness είναι κομψός, ανθεκτικός και πολύτιμος σε κάθε χώρο προπόνησης.

Τιμή:  8.835€ +ΦΠΑ   6.180€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ελλειπτικό Όργανο Cross-Trainer Σειράς Activate

ΚΑΡΔΕΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
Το ελλειπτικό όργανο Cross-Trainer της Σειράς Activate έχει εργονομική σχεδίαση, ιδανική για αρχάριους αλλά και για έμπειρους ασκούμενους. Δημιουργήθηκε με βάση εκτενείς έρευνες εμβιομηχανικής, για να προσφέρει μια ομαλή και φυσική ελλειπτική κίνηση.

Τιμή:  7.150€ +ΦΠΑ   5.000€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Ποδήλατο Γυμναστικής Lifecycle Recumbent Σειράς Activatercise Bike

ΚΑΡΔΕΙΑΓΓΕΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ
Το ποδήλατο γυμναστικής Recumbent Lifecycle® της Σειράς Activate έχει εργονομική σχεδίαση, κατάλληλη για κάθε χώρο προπόνησης. Η αναπαυτική θέση σώματος διευκολύνει τους ασκούμενους όλων των επιπέδων.

Τιμή:  4.705€ +ΦΠΑ   3.290€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Όργανο κωπηλασίας Row GX Trainer

ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Το πολυτάλαντο όργανο κωπηλασίας Row GX Trainer της Life Fitness προορίζεται για χώρους προπόνησης που θέλουν να προσθέσουν μια απαιτητική επιλογή καρδιαγγειακής άσκησης για όλο το σώμα, να βελτιώσουν την προπόνηση μικρών ομάδων με συστήματα SYNRGY360 και HD Elite ή να δημιουργήσουν χώρους για δυναμική, υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση (HIIT). Η τεχνολογία Fluid Resistance προσφέρει ομαλή και φυσική ροή της κίνησης, και επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση του επιπέδου αντίστασης, ώστε να καλύπτει ένα μεγάλο εύρος χρηστών. Το όργανο κωπηλασίας Row GX Trainer μεταφέρεται εύκολα και, συνεπώς, μπορεί να μετακινείται σε χώρους προπόνησης και να απομακρύνεται γρήγορα, καθώς και να αποθηκεύεται σε όρθια θέση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Τιμή:  3.125€ +ΦΠΑ   2.180€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Διπλή Ρυθμιζόμενη Τροχαλία & Ρυθμιζόμενος Πάγκος Σειράς Optima

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ
Αυτό το όργανο πολλαπλών ασκήσεων προσφέρει σχεδόν απεριόριστες επιλογές ασκήσεων ενδυνάμωσης. Η διπλή ρυθμιζόμενη τροχαλία της Σειράς Optima αποτελεί απαραίτητο όργανο για την ατομική εκγύμναση, την προσωπική προπόνηση, αλλά και τις προπονήσεις μικρών ομάδων.

Η ελκυστική σχεδίαση με τις κεντρικά τοποθετημένες πλάκες βάρους δημιουργεί ευχάριστη αίσθηση και με το μικρό πλάτος του σας επιτρέπει να αξιοποιείτε όσο το δυνατόν καλύτερα τον χώρο σας.

Η διπλή ρυθμιζόμενη τροχαλία της Σειράς Optima διαθέτει εργονομική μπάρα έλξης, η οποία προσφέρει αρκετές θέσεις λαβής, και καλώδιο 90 ιντσών που επιτρέπει μεγάλο εύρος κινήσεων και πολλές δυνατότητες ασκήσεων ενδυνάμωσης.

Η διπλή ρυθμιζόμενη τροχαλία της Σειράς Optima περιλαμβάνει: ένα ζευγάρι μακριών ρυθμιζόμενων λαβών, έναν ιμάντα αστραγάλου και σχοινί τρικεφάλων.

Ο ρυθμιζόμενος πάγκος της Σειράς Optima διαθέτει εξαπλή ρύθμιση - όπως επίπεδη, κεκλιμένη και κατακόρυφη — ώστε να υποστηρίζει μία μεγάλη ποικιλία ασκήσεων με ελεύθερα βάρη.

Τιμή:  7.910€ +ΦΠΑ   5.530€ +ΦΠΑ   -30%

 Έως 12 άτοκες δόσεις ή 24/36 έντοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα

Alt

Επικοινωνία

Επίσημος Διανομέας: Shop & Trade S.A. | www.shopandtrade.gr

Η προσφορά -30% ισχύει αποκλειστικά για τα μέλη της Kinesis! Παρακαλώ να το αναφέρετε κατά την επικοινωνία σας.